Temel Eğitim Bölümü Geleneksel Dönem Açılış Kahvaltısında Bir Araya Geldi

Temel Eğitimi Bölümü öğretim elemanları, Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Mustafa KOCAARSLAN'ın her eğitim öğretim dönemi başında organize ettiği geleneksel kahvaltı etkinliğinde bir araya geldi. 2023-2024 Bahar Döneminin başlangıcında gerçekleştirilen bu etkinlikte, hem sosyal konular hem de yeni döneme ilişkin beklentiler  paylaşıldı. Kahvaltı etkinliğimiz tatlı sohbet ve renkli görüntülerle son buldu.
Katılım gösteren hocalarımıza teşekkür ederiz.
  • Bartın İl Milli Eğitim Müdürü ve Okul Öncesi Öğretmenleriyle Görüşme Gerçekleştirildi.

• "Temel Eğitim Bölümü Akademik Seminerler Dizisi"nin Dördüncüsü Gerçekleştirildi.

• Doç. Dr. Asiye PARLAK RAKAP "Okul Öncesi Dönemde Nitelikli Kitapların Önemi: Örneklerle Paylaşımlar" Sunumunu Gerçekleştirdi.

• Temel Eğitim Bölümü Geleneksel Dönem Açılış Kahvaltısında Bir Araya Geldi

• "Temel Eğitim Bölümü Akademik Seminerler Dizisi"nin Üçüncüsü Gerçekleştirildi.

• "Temel Eğitim Bölümü Akademik Seminerler Dizisi"nin İkincisi Gerçekleştirildi.

• Bölümümüz Öğretim Elemanları Akademik Performans Ödülü Aldı

• Temel Eğitim Bölümü Bölüm Temsilcisi Seçimi Yapıldı!

• Temel Eğitim Bölümü Akademik Seminerler Dizisi'nin İlki Gerçekleştirildi.

• Temel Eğitim Bölümü Geleneksel Amasra Kahvaltısında Bir Araya Geldi