Temel Eğitim Bölümü Geleneksel Amasra Kahvaltısında Bir Araya Geldi

Temel eğitimi Bölümü Doç. Dr. Mustafa KOCAARSLAN'ın her eğitim öğretim dönemi başında organize ettiği Amasra'da kahvaltı etkinliği 2023-2024 eğitim-öğretim döneminin başında da yapıldı. Temel Eğitim Bölümü öğretim elemanlarının çoğunun katılım gösterdiği kahvaltıyı ve sonrasında yapılan yürüyüşü keyifli sohbetler taçlandırdı.
Katılım gösteren hocalarımıza teşekkür ederiz.
  • Bartın İl Milli Eğitim Müdürü ve Okul Öncesi Öğretmenleriyle Görüşme Gerçekleştirildi.

• "Temel Eğitim Bölümü Akademik Seminerler Dizisi"nin Dördüncüsü Gerçekleştirildi.

• Doç. Dr. Asiye PARLAK RAKAP "Okul Öncesi Dönemde Nitelikli Kitapların Önemi: Örneklerle Paylaşımlar" Sunumunu Gerçekleştirdi.

• Temel Eğitim Bölümü Geleneksel Dönem Açılış Kahvaltısında Bir Araya Geldi

• "Temel Eğitim Bölümü Akademik Seminerler Dizisi"nin Üçüncüsü Gerçekleştirildi.

• "Temel Eğitim Bölümü Akademik Seminerler Dizisi"nin İkincisi Gerçekleştirildi.

• Bölümümüz Öğretim Elemanları Akademik Performans Ödülü Aldı

• Temel Eğitim Bölümü Bölüm Temsilcisi Seçimi Yapıldı!

• Temel Eğitim Bölümü Akademik Seminerler Dizisi'nin İlki Gerçekleştirildi.

• Temel Eğitim Bölümü Geleneksel Amasra Kahvaltısında Bir Araya Geldi