Temel Eğitim Bölümü Akademik Seminerler Dizisi'nin İlki Gerçekleştirildi.

2023-2024 eğitim öğretim yılında her ay farklı seminerler yapacak olan Temel Eğitim Bölümü,  "Temel Eğitim Bölümü Akademik Seminerler Dizisi"nin ilk etkinliğini 30 Ekim 2023 tarihinde  gerçekleştirdi. Temel Eğitim Bölümü öğretim elemanlarının ve lisansüstü öğrencilerinin katıldığı seminerde Okul Öncesi Eğitimi Ana Bilim Dalı öğretim elemanı Arş. Gör. Dr. Nergiz Teke "Doğrulayıcı Faktör Analizi" kapsamında teorik bilgiler ve uygulama örnekleri paylaştı.
Değerli katkıları için hocamıza teşekkür ederiz.
  • Bartın İl Milli Eğitim Müdürü ve Okul Öncesi Öğretmenleriyle Görüşme Gerçekleştirildi.

• "Temel Eğitim Bölümü Akademik Seminerler Dizisi"nin Dördüncüsü Gerçekleştirildi.

• Doç. Dr. Asiye PARLAK RAKAP "Okul Öncesi Dönemde Nitelikli Kitapların Önemi: Örneklerle Paylaşımlar" Sunumunu Gerçekleştirdi.

• Temel Eğitim Bölümü Geleneksel Dönem Açılış Kahvaltısında Bir Araya Geldi

• "Temel Eğitim Bölümü Akademik Seminerler Dizisi"nin Üçüncüsü Gerçekleştirildi.

• "Temel Eğitim Bölümü Akademik Seminerler Dizisi"nin İkincisi Gerçekleştirildi.

• Bölümümüz Öğretim Elemanları Akademik Performans Ödülü Aldı

• Temel Eğitim Bölümü Bölüm Temsilcisi Seçimi Yapıldı!

• Temel Eğitim Bölümü Akademik Seminerler Dizisi'nin İlki Gerçekleştirildi.

• Temel Eğitim Bölümü Geleneksel Amasra Kahvaltısında Bir Araya Geldi